Jozefine :

“Hey, vil du ikke med til gospel og se hvad det er for noget?”
“Jo, det vil jeg da gerne”

Og så blev det tjekket ud! Det fangede mig på et splitsekund, og jeg har næsten været med siden dag 1 af korets eksistens. Jeg har ind imellem boet i fjerntliggende byer, så der har jeg ikke haft mulighed for at være med, men hver tirsdag sad jeg og havde det største savn! Så hver gang er jeg endt med at komme tilbage til faxe og til koret, for det er simpelthen bare det fedeste!

Marianne :

Jeg startede i Faxe Gospel for ca 2 år siden.
Jeg havde aldrig gået til nogen form for kor tidligere. Min opstart var på baggrund af en Gospel workshop på Kultunariet i Haslev. Det gav mig gåsehud når de 3 stemmer sang sammen i hver deres toneleje (sopran, alt og tenor). Jeg tilmeldte mig kort efter til Faxe Gospel, da jeg helst ville synge i en kirke, hvor akustikken er fantastisk. Det er et skønt kor, med en masse søde mennesker, der alle elsker at synge, og den fælles interesse har skabt et helt unikt sammenhold.
Dertil skal lige nævnes vores sprudlende korleder samt vores dygtige pianist. De to personligheder er helt klart med til at skabe de perfekte rammer, når de hver tirsdag med entusiasme og højt humør dirigerer hele holdet.

Sif:

Jeg har sunget gospel siden 2015, i Faxe gospel.
En veninde hev mig med, og det er det bedste, jeg har ladet mig hive med til. Det giver så meget varme, glæde og følelse af kærligt nærvær. Mit handicap er mig ingen hindring. Tværtimod har jeg fundet ud af, at der er plads også til mig, trods epilepsi og nu med hjelm! Mit “frikvarter”, som nydes i fulde drag.
Jeg er hverken troende eller ateist, men ganske normal kristen protestant, opdraget i en familie, hvor de danske kirketraditioner benyttes. At det så tilmed ender ud i gospelsang, er kun skønt. For mig betyder det heller ikke noget, om jeg synger “my Lord” eller “gid du var i Skanderborg” etc. Bare det at synge. Hver fugl med sit næb, er så skønt.

Klara:

Jeg har sunget gospel siden 2012 og siden 2017 i Faxe Gospel.
Gospel giver mig et frirum fra hverdagen med højt humør og hjælper mod stress. Det kan synges, om man er troende eller ikke. Faxe gospel er et rart sted at være, der bliver altid taget godt i mod en med smil, nogle gange bliver man udfordret af sangene og andre gange, kan man bare give sig hen i dem og nyde at synge.
Jeg kan kun anbefale, at man starter med at synge gospel og specielt i Faxe gospel. Jeg kan ikke selv lade være, og selvom jeg kører fra Næstved for at være med, er det helt sikkert det hele værd.

Jannie :

Gospel gir glæde og latter styrker fælles ånd og er ren meditation og opladning af batterier 🎶

Mette :

Jeg startede for 3 1/2 år siden. Efter noget sygdom mødte jeg en af vores skønne tenorer på et genoptræningshold, hun foreslog Faxe gospel, og jeg tænkte, hvis jeg skal “nå” at begynde at synge, er det vist nu. Og det har jeg ikke fortrudt, jeg kommer hver uge og nyder det i fulde drag.

Arne :

Jeg synger gospel, fordi det fylder mig med glæde, og det er sundt for mig at føle samhørighed og ved vore koncerter at kunne gi’ vores publikum en super positiv oplevelse, så også de går hjem med en fornemmelse af glæde og overskud. ❤️